27 Nisan 2010 Salı

Hollanda Günlüğü - 3


Dün süper düper şahane bir gündü. Bugün çok vaktim yok, çok yazamayacağım. Müzeler, kanal turları vs bizi bekler...

Sabah 70.8 cıktım. Dünden 600 gr fazla. Beklediğimiz bir sonuçtu. Bugün bütün gün dışardayız. Bira içmeyeceğim. Şarap 1 kadeh olabilir. Aksam uzakdoğu yemekleri yapan açık büfe bir yere gideceğiz, orada da mümkün olduğunca sebze vs seçeceğim. Öğlen dışardayız, en hafif ne yiyebilirim bilmiyorum ama yarın bu kilo biraz inmiş olacak.

Dün ne yaptık?

Çok özet olarak...

Volendam'a gittik. Çok güzel bir balıkçı kasabası. Kasaba diyorum ama aslında şehir. İç denizin kenarında... Deniz havası aldık, dolaştık, balık yedik, kahve içtik, kostümlü fotoğraflar çektirdik.

Oradan şehire döndük. Kuzen bizi şehirde indirdi. İlk defa Amsterdam sokaklarında yalnız takıldık. En önemli misyonumuz kocama wii oyunu almak olduğu için önce onu hallettik. Sonra Dam meydanındaki dönme dolaba bindik. Şehiri havadan görelim diye. İnince biraz oralarda takıldık. Guinness yazan bir Irish Pub bulduk, orada oturup biraları hüplettik. Sonra yine meydanlarda dolanıp Red Light'a gittik, ama henüz erkendi, biraz dolanıp başka bir bara oturduk. Brugge programı için turizm firmaları ile konuştuk. Muhtemelen yarın oraya gideceğiz.

Yeniden red light... Merkez istasyonda teyzemin evine giden tramwayı arama... Ve ev...

Hiç yorum yok:

 
eXTReMe Tracker